Onze pure producten

SoPure fruit- en notenrepen zijn 100% natuurlijk.

De fruit- en notenrepen van SoPure bevatten alleen het beste fruit en de lekkerste noten en zaden. In onze repen tref je geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen aan en we hebben er geen suikers aan toegevoegd.
Daarom kunnen we eerlijk zeggen:
SoPure fruit- en notenrepen zijn 100% natuurlijk.

Alleen
de beste
ingrediënten

Onze fruit- en notenrepen zijn speciaal ontwikkeld voor actieve sporters en mensen die bewust bezig zijn met gezonde voeding Daarom wordt in SoPure fruit- en notenrepen alleen het beste fruit gebruikt.

Het hoge fruitgehalte wordt verder verrijkt met noten en zaden. Hierdoor zijn de repen rijk aan vitamines, mineralen en proteïnen. Slechts één fruitreep geeft direct een flinke stoot energie.

Alle SoPure Fruit- en notenrepen zijn 100% natuurlijk. Daarnaast zijn de meeste repen ook glutenvrij en zijn er ook biologisch producten verkrijgbaar.

SoPure RAW chocolate.
Pure chocolade zoals het hoort.

Met So Pure RAW Chocolate keren we terug naar de manier waarop chocolade eeuwen geleden werd bereid. Intens van smaak, puur en met behoud van goede ingrediënten en eigenschappen. Chocolade zoals het eigenlijk hoort te zijn.

SoPure RAW Chocolate wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. Zo gebruiken we uitsluitend Arriba Nacional cacao van kleine biologische boeren uit Ecuador. Deze cacaobonen staan bekend om hun rijke, intense smaak met complexe tonen van fruit en bloemen. Uiteraard is onze biologische cacao ook vrij van pesticiden, insecticiden, transvetten en synthetische hulpstoffen. Dit geeft onze chocolade een pure en explosieve smaaksensatie.

Grote producenten verhitten de cacao tot wel 150°C. Bij deze hoge temperaturen worden de meeste gezonde eigenschappen van cacao vernietigd. De cacao in SoPure RAW Chocolate wordt op veel lagere temperaturen verwerkt. Alleen op deze manier blijven de goede eigenschappen van chocolade bewaard. SoPure Raw Chocolate zit dan ook boordevol antioxidanten die het lichaam beschermen tegen agressieve stoffen (vrije radicalen) die de gezondheid ernstig kunnen schaden. Daarnaast blijven ook stoffen als theobromine, tryptofaan, anandamide en fenylethylamine behouden. Zij bevorderen een gevoel van ontspanning en hebben een positief effect op ons humeur en op onze emoties.

So Pure RAW neemt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij werken samen met kleine, gecertificeerde biologische boeren uit Ecuador en betalen hen een eerlijke prijs. Dit levert hen voldoende inkomsten op om de cacaoproductie in het gebied duurzaam en op biologische wijze voort te zetten.