Onze pure producten

SoPure veggie&fruit bars

De verrassende combinatie van groente en fruit maken de nieuwe SoPure veggie&fruit bars tot de ultieme verantwoorde snack. Ze zijn 100% natuurlijk en rijk aan vezels. Kortom een superlekker tussendoortje voor onderweg, op school of tijdens het werk.


SoPure veggie&fruit bars zijn verkrijgbaar in de smaken: appel-wortel-sinaasappel, aardbei-rabarber en rode biet-zwarte bes.

SoPure biologische fruit-notenrepen
100% biologisch en dat proef je

Hoe onze biologische fruit-notenrepen hun frisse fruitsmaak krijgen? Omdat we uitsluitend duurzaam geteelde en geoogste ingrediënten gebruiken en verder niets. Elke reep bevat minimaal 70% vruchten, noten of granen en zaden die afkomstig zijn van biologische landbouw. Dus kunstmatige stoffen, maar 100% biologische ingrediënten. En dat proef je.

Bij de productie van onze biologische fruit-notenrepen houden we maximaal rekening met het milieu. Zo gebruiken de boeren die voor onze repen het fruit, de noten, granen en zaden verbouwen uitsluitend natuurlijke bestrijdingsmiddelen en rassen die minder gevoelig zijn voor plagen of ziekten.

SoPure fruit-noot proteïne repen
Voor een actief lichaam

SoPure fruit-noot proteïne repen zijn de eerste plantaardige proteïne repen zonder chocola of muesli. SoPure fruit-noot proteïne repen zijn verrijkt met 20% plantaardige eiwitten, hebben een frisse fruitsmaak en een crunchy bite van noten en zaden. De lekkerste tussendoortjes voor een actief lichaam.

Eiwitten (proteïnes) vormen, samen met vetten en koolhydraten de belangrijkste voedingsstoffen voor ons lichaam. Daarnaast dragen eiwitten ook in belangrijke mate bij aan de instandhouding en groei van de spiermassa.


Zonder dat we er veel van merken begint de hoeveelheid spierweefsel in ons lichaam vanaf ons 40-ste beetje bij beetje af te nemen. Dit is ook de leeftijd waarop veel mensen minder beginnen te bewegen. Wat de verdere afname van spierweefsel versnelt.


Voor een gezond lichaam is het dus belangrijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen (en voldoende te bewegen). De plantaardige eiwitten in SoPure fruit-noot proteïne repen helpen daarbij.

SoPure fruit-noot proteïne repen zijn, glutenvrij, lactosevrij geschikt voor een vegan lifestyle en verkrijgbaar in de smaken: appelkaneel, rood fruit en citroen met chiazaad.

SoPure RAW chocolate.
Pure chocolade zoals het hoort.

Met SoPure RAW Chocolate keren we terug naar de manier waarop chocolade eeuwen geleden werd bereid. Intens van smaak, puur en met behoud van goede ingrediënten en eigenschappen. Chocolade zoals het eigenlijk hoort te zijn.

SoPure RAW Chocolate wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. Zo gebruiken we uitsluitend Arriba Nacional cacao van kleine biologische boeren uit Ecuador. Deze cacaobonen staan bekend om hun rijke, intense smaak met complexe tonen van fruit en bloemen. Uiteraard is onze biologische cacao ook vrij van pesticiden, insecticiden, transvetten en synthetische hulpstoffen. Dit geeft onze chocolade een pure en explosieve smaaksensatie.

Grote producenten verhitten de cacao tot wel 150°C. Bij deze hoge temperaturen worden de meeste gezonde eigenschappen van cacao vernietigd. De cacao in SoPure RAW Chocolate wordt op veel lagere temperaturen verwerkt. Alleen op deze manier blijven de goede eigenschappen van chocolade bewaard. SoPure Raw Chocolate zit dan ook boordevol antioxidanten die het lichaam beschermen tegen agressieve stoffen (vrije radicalen) die de gezondheid ernstig kunnen schaden. Daarnaast blijven ook stoffen als theobromine, tryptofaan, anandamide en fenylethylamine behouden. Zij bevorderen een gevoel van ontspanning en hebben een positief effect op ons humeur en op onze emoties.

SoPure RAW neemt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij werken samen met kleine, gecertificeerde biologische boeren uit Ecuador en betalen hen een eerlijke prijs. Dit levert hen voldoende inkomsten op om de cacaoproductie in het gebied duurzaam en op biologische wijze voort te zetten.